Cica maine in Constanta va fi Meetingul:

S`a obtinut aprobarea de la Primaria Municipiului Constanta pentru Meetingul impotriva Taxei Auto. Maine orele 12:00 , in parcare la Aqua Magic - Mamaia !

Eu sunt de acord cu aceasta taxa, de ce Romania sa devina adunatura de vechituri a europei ? plus ca prezinta un risc, majoritatea au defectiuni de asta si numarul asa mare de accidente.
SUSTIN TAXA AUTO

A fost cam nedrept ca inainte de alegeri sa o scoata, sa arate ei ca fac ceva pentru tara asta ca la nici o saptamana sa o reintroduca si inca 3 ori mai mare.

4 comentarii:

Anonim 12 decembrie 2008 la 20:52  

nu cred ca masinile aduse de afara au mai multe defectiuni decat daciile care sunt fabricate la noi. Daca mi-am luat un seria 3 din 2004 care in Germania e euro 4, dar "specialisti" de la RAR au scos-o euro 3 de ce trebuie s aplatesc pentru ea cat pentru o masina veche de 14 ani fara euro?

Cu ce e mai bun un logan nou decat un seria 3 de 4 ani?

sunt sute de mii de dacii 1310 care polueaza de nu poti sta langa ele, dar asta nu conteaza.

Si eu m-am saturat sa vad vechituri pe strazi, insa nu consider ca o masina veche de 4 ani care in momentul primei inmatriculari (2004) a costat 25000 euro sa fie considerata o rabla la fel ca masinile care au 20 de ani.

Anonim 19 februarie 2009 la 23:17  

GUVERNANTII ROMANI NU POT APRECIA MASINILE STRAINE DIN CAUZA ECONOMIEI INTERNE.???
AM UN PEUGEOT SI ACUM CE FAC CU EL CA LA TAXA ASTA LAM LUAT DEGEABA CE SA FAC ACUM? SA IL TIN UN GARAJ CA TAXA E CAT 90% DIN PRETUL MASINI.
TAXA NU MERITA PLATITA TARICEANU ISI EA DACIE SI CASA FIE CEL MAI TARE PUNE O TAXA MARE CA SA TINEM MASINILE PE LOC SI SA FI E EL IN PRIMUL LOC CU CITROEN-UL ???????? DATI RASPUNS REPEDE!!

Anonim 19 februarie 2009 la 23:29  

SALULUTARI PRIMULUI MINISTRU BOC DE LA VARLEZI,JUD.GALATI.
TREBUIE INCERCAT SA SCHIMBAM CULOAREA rosie DIN ACEASTA ZONA INTR-UNA >PORTOCALIE< SPRE BINELE COMUNITATI.

CU STIMA- CARAMAN PDL-> LA MAI MARE !!!!!

Anonim 27 februarie 2009 la 20:29  

MULTUMIM PTR TAXA.
SA REZOLVAT

Trimiteți un comentariu
Acest blog este follow, comentand ai numai de castigat.

Tema creata de Pustiul.com