Trebuie postat si aici am vazut ca ma tot cauta lumea sa-i ajut sa-si faca post de radio, daca vreti sa va ajut la sati comentarii aici comentariile voastre vor fi de folos si altora nu-mi dati add pe messenger ca nu raspund.

Daca nu stii ce e ala ip externe si ip local (intern) nu te apuca sa faci un post de radio, inseamna ca esti praf.

Am scris acest tutorial acum cativa ani si a avut si are inca mare succes, foarte multi si-au facut post de radio si i-am ajutat sa-si faca, daca urmariti instructiunile pas cu pas trebuie sa mearga.

Nu va apucati sa faceti un post de radio daca sunteti in retea sau sunteti in spatele unui rooter sau daca aveti conexiune de tip dial-up


A.Descarcarea utilitarelor necesare pentru a va crea radio-ul

Pentru a va crea propriul post de radio, trebuei mai intai sa descarcati de pe internet cateva utilitare:
1)NullSoft Winamp
NullSoft WinAmp reprezinta unealta de baza cu ajutorul careia veti emite pe internet sau cu care va veti conecta la un alt server deja existent. Pentru a il descarca de pe internet dati click pe link-ul de mai jos:
http://www.winamp.com/player/free.php


2)SHOUTcast server
Acest program va permite sa va lansati pe internet propria statie de radio. Urmariti acest link pentru a descarca acest program:
http://www.shoutcast.com/download/files.phtml


3)SHOUTcast plug-in
Un plug-in de WinAmp cu ajutorul caruia va veti putea configure serverul de internet din interiorul programului. Acesta este accesibil pentru descarcare la:
http://yp.shoutcast.com/downloads/shoutcast-dsp-1-9-0-windows.exe


B. Configurarea utilitarelor pentru a putea emite


>>Inainte de a putea emite, exista cateva setari pe care va trebui sa le faceti.
Intrati in folder-ul in care ati instalat SHOUTcast server si deschideti aplicatia sc_serv.exe.
Din optiunile existente in toolbar-ul de sus alegeti Edit Config
>>In aceasta fereastra trebuie sa cautati o linie cu textul Password= .Cand ati gasit aceasta linie schimbati ceea ce scrie dupa semnul egal (“=”) cu parola dorita pentru serverul dumneavoastra. Spre exemplu daca parola pentru server as vrea sa fie “Test” as scrie:

>>Salvati schimbarile facute in acest fisier si inchideti-l.

>>Acum sunteti din nou in fereastra sc_serv.exe. Sunteti anuntat ca trebuie sa restartati aplicatia pentru ca schimbarile sa ia efect. Selectati OK din casuta de dialog si din fereastra sc_serv.exe alegeti Kill Server.
>>Deschideti din nou aplicatia sc_serv.exe si lasati-o sa ruleze.
>>Acum este timpul sa setam WinAmp-ul pentru a putea emite.
>>Deschideti WinAmp si apsati Ctrl + P pentru a deschide fereastra Preferences.
>>Selectati din optiunile existente DSP/Effects
>>In lista din dreapta selectati Nullsoft SHOUTcast Source DSP dupa care apasati butonul Configure active plug-in.
>>In fereastra aparuta selectatia optiunea Encoder si faceti urmatoarele setari:
1. In lista de encodere alegaeti Encoder 2
2. La encoder type alegeti MP3 Encoder
3. La encoder settings , in functie de conexiunea detinuta veti allege:
a. Pt dial-up (minim 56 kbps) – 32 kbps 22050 khz, Stereo
b. Pt cablu Tv (intre 64K – 256K) – 64kbps 44100 khz, Stereo
c. Conexiune cu viteza mai mare de 256 K – 128 kbps 44100 khz, Stereo

>>Acum dati click pe optiunea Output si alegeti din lista disponibila Output 2.
>>Dati click pe butonul Connection si la campul Password scrieti parola pe care ati scris-o si in fisierul text deschis mai devreme (ex: “Test”);
>>La Optiunea Encoder alegeti 2.
>>Acum dati click pe butonul Yellowpages.
>>Bifati optiunea Make this server public.
>>In campul Description scrieti numele radio-ului dumneavoastra.
>>Bifati optiunea Enable Title UpDates.

>>APSATI BUTONUL CONNECT

>>Din acest moment emiteti pe internet. Pentru ca altii sa se conecteze la statia dumneavoastra:

>>Trebuie sa va stiti ip-ul. De ex: daca ip-ul dumneavoastra este 123.123.123.123 atunci ei trebuie sa deschida WinAmp si sa apese CTRL + L iar in casuta ce se deschide vor scrie http://123.123.123.123:8000/ .

>>Forma generala este: http://ip-ul/ serverului:8000

Intr-un articol urmator va voi explica cum sa va faceti un cont no-ip, pentru ca foarte multi au ip dinamic si ma intreba cume cu no-ip, asa ca voi pace un post cu tema asta si voi posta linkul aici.

Click aici pentru a citi articolul "Cum sa faci un cont pe no-ip."

A si nu ajut pe ori si cine mai ales daca dai buzz massuri sau imi dau seama ca esti praf.

Inca ceva daca ai internet de la ClickNet trebuie sa configurezi rooterul pentru a putea emite pe internet.

164 comentarii:

Anonim 22 august 2008 la 19:33  

Foarte bun tutorialul, insa propun pentru ca si cei incepatori sa inteleaga sa folosesti poze intercalat cu scrisul. Eu faza cu no-ip nu stiam cum se foloseste. Thanks.

Pustiu   22 august 2008 la 19:45  

Nu prea are rost aici poze e destul e simplu de facut un post de radio ca acest eu am ales metoda cea mai simpla sunt si alte metode prin care poti face un post de radio, am sa pun un radio gata facut doar il downloadezi si atat

Anonim 24 august 2008 la 17:12  

ajutama sami fac un post de radio daca ceva ma gasesti pe mesul acesta dedicatie_radioxxl

Pustiu   24 august 2008 la 20:21  

Daca credeti ca faceti ca @radiocarpieni care posteaza pe blogul meu cu numele anonim la alt post injurii la adresa mea nu va ma mai obositi sa ma contactati

Anonim 29 august 2008 la 16:46  

mai nic de zis e ok am facut setarile astea de 10 ori si nu merge

Pustiu   29 august 2008 la 19:19  

E imposibil eu am facut sute de posturi de radio si toate au mers, trebuie sa respecti tutorialul si sa nu sari nici un pas si sa modifici doar ce am specificat, incearca si celalalt tutorial al meu il gasesti tot pe acest blog

Anonim 30 august 2008 la 08:30  

Si mie mi-a mers trebuie doar sa respecti pasi, si sa nu modifici nimic altceva

Anonim 30 august 2008 la 14:31  

salut am o problema imi da asa yp.shoutcast.com gave extended error (Please give your station a name (in the dsp plugin YP tab).) ce pot face

Pustiu   30 august 2008 la 14:37  

Pai trebuie sa dai click pe YP tab si sa scrii numele postului d eradio de asta nu merge, si sa ai scris si la genre ceva dar in Engleza ex: Dance Hip-Hop daca scrii manele nu va merge pentru ca nu recunoaste acest gen de muzica.

Anonim 31 august 2008 la 00:38  

Salut..am facut tot ce scrie..nu sunt chiar asa de batut in cap..dar nu ma lasa sa ma conectez. Apare connecting..si doar atata..am ip dinamic ..de la clicknet..dar am cont pe no-ip.biz.Am instalat tot...imi ruleaza serverul online([Sun 00:29] Updating host: tranceaddicted.no-ip.biz
[Sun 00:29] tranceaddicted.no-ip.biz: DNS is current, no update needed.)..insa ..nu pot emite. Te rog ajuta-ma.Nu stiu ce sa scriu la url..am pus adresa de pe no-ip.biz ,in connection la adrees...am scris tot asta dar fara http:// .

Te rog ajuta-ma. Multumesc anticipat,eugen

Pustiu   31 august 2008 la 01:23  

la address din connecton pune localhost ca sa mearga, si cand dai unei persoane sa asculte radio dai adresa de la no-ip ex: http://radionet.no-ip.info sau cum ai tu, contul de la no-ip se activeaza in 5 minute dupa ce la creat si trebuie sa si trebuie sa ai instalat programul de la no-ip, cam atat daca mai e ceva posteaza aici si te ajut

Anonim 31 august 2008 la 12:18  

acum merge...imi arata sent...insa nu merge sa se conecteze nimeni. http://tranceaddicted.no-ip.biz ...asa am dat listenu' si nu merge. aaa si lamureste-ma..cum fac o extensie din aia...cu listen ...sa o bage direct in winamp. Ms de ajutor si sper sa ma ajuti.

Anonim 31 august 2008 la 12:22  

Acum am vazut asta ... <08/31/08@12:21:00> [yp_add] yp.shoutcast.com gave error (nak)
<08/31/08@12:21:00> [yp_add] yp.shoutcast.com gave extended error (Cannot see your station/computer (IP: 92.80.220.185:8000) from the Internet, disable Internet Sharing/NAT/firewall/ISP cache (Connection timed out).)

am dezactivat antivirusul..am presupus ca de la el e...dar tot nu merge. Mie imi arata ca merge..sent etc...insa nu se poate conecta nimeni.

Pustiu   31 august 2008 la 12:25  

ca sa sa se deschida automat winampul cand da click pe adresa pui asa http://tranceaddicted.no-ip.biz:8000/listen.pls
nu, nu trebuie facuta nici o extensie

Pustiu   31 august 2008 la 12:27  

Dezactiveaza si firewal de la windows si mai verifica o data setarile de la tabul al doilea cum ii zice ca am uitat

Anonim 31 august 2008 la 12:40  

cel mai bine ar fi..sa-mi lasi un id de mess...si iti dau TeamViewer...si intrii tu si mi le faci...daca ai timp si bunavointa.

Anonim 2 septembrie 2008 la 03:13  

sall..eu am reusit sa imi fac post de radio..cu SOUTHcast..merge tot.am testat pe alt PC si calitatea e buna..acum vreau sa'l intreb pe Pustiu cum sa fac..pentru ca eu am IP dinamic...si trebuie de fiecare data..sa schimb ultimele 2 grupuri de le IP...el incepe asa 79.114.xx.xx acele xx.xx se genereaza alte cifre de fiecare data cand pornesc netul sau dau restart la net..pustiule vreau sa'mi zici printr'un comment aici..cum sa fac...da nu mai am dinamic..sa se conecteze lumea pe numa am auzit ceva de no-ip.org...am urmat instructiunile tale Pustiule.....am facut cont..dar cand scriu numele radioului...si dau Create Host zice ca e invalid...ce sa fac...(daca nu as avea IP dinamic era simplu de tot) pls daca vrei sa ma ajuti umpik..daca nu..ms oricum (am observat ca nu iti plac injuraturi.si toate cele)

Anonim 2 septembrie 2008 la 03:50  

ok Pustiule hai ca am rezolvat cu no-ip.org http://summertrance.no-ip.info:8000/listen.pls acum am alta problema....cand eu emit melodia respectica...nu imi apara la player numele radioului..sau ceva...in SOUTHcast Source am pus la nume ceva..deci nu e gol.....si nu imi apare pla player...cand ascuta unu numa melodia...atat...ce sa fac...

Anonim 2 septembrie 2008 la 16:14  

salut pustiu uite am o problema si ma tot anebuneste ami zice sa dezactivezhttp: internet sharing/nat/firewall/isp cache

Anonim 2 septembrie 2008 la 16:16  

ce pot sa fac daca vrei sa ma ajuti te rog mult marius_marius566

Pustiu   2 septembrie 2008 la 17:25  

Calin mergi la Yellowpages si mai jos bifezi Enable title updates si cele doua latereale Auto

Pustiu   2 septembrie 2008 la 17:27  

Anonim dezxactiveaza firewall din windos si opreste antivirusul si vezi daca mai da eroare aia, id-ul meu este florin16_s

Anonim 9 septembrie 2008 la 16:40  

salut la toti eu folosesc ca program de emisie SAM broadcaster iam facut toate setarile care ii trebuiesc miam facut si cont pe no-ip numia ca eu am radio hostat pe un site deci nul tin eu si cum fac sami ia linkul de ascultare mai ales ca am si ip dinamic

Pustiu   9 septembrie 2008 la 16:45  

Salut undertaker daca tii serverul de radio gazduit pe un server am impresia ca iti trebuie ip static, lunkul il optii de la server depinde ce server ti-ai lua, intra in contact cu cei cu serverul

Anonim 9 septembrie 2008 la 17:33  

deci nu e cu portu 8000 ci cu porturi diferite 1356 1523 si tot asa dar cum imi fac linkul de ascultare de forma http://radioX.no-ip.biz si ce mai urmeaza tias ramne recunoscator daca mai ajuta ma gasesti si pe mess

Anonim 9 septembrie 2008 la 17:48  

gata am rezolvat cu adresa ms
pentru cei care vor: http://radiohell.no-ip.biz:12742/listen.pls

Pustiu   10 septembrie 2008 la 21:07  

Trebui doar sa intri pe server ShoutCast adica ceva de genul: http://adresatadeno-ip:portulpecareemiti/ si sa dai listen si sa te uiti cum e facut de adresa are mai ales daca folosesti Mozilla Firefox vezi cel mai bine.

Anonim 12 septembrie 2008 la 00:27  

salut poti sa-mi faci si mie un post de radio

Anonim 12 septembrie 2008 la 09:09  

pai io tot incerc si nu pot care vrea sa ma ajute am ip dinamic si nu stiu cum sa fac id meau dani_rabusanu pls ajutatima :((

Anonim 12 septembrie 2008 la 09:12  

intrati pe mes meu va rog dani_rabusanu nu poat sa fac post de radio care ma ajuta va rog id meu dani_rabusanu

Pustiu   12 septembrie 2008 la 09:25  

Fa postul de radio normal pana la final si apoi te folosesti de no-ip numai sa nu fii in spatele unui rooter sau sa fii in retea, in rest ar trebui sa mearga chiar daca ai ip dinamic

Anonim 12 septembrie 2008 la 10:49  

da dar nu merge va rog ajutatima id dani_rabusanu pai io pe tine te am ii lista nu poati sa ma ajuti ca am tot incercat si nimik :(

Anonim 12 septembrie 2008 la 11:09  

am facut tot si nu merge asta scrie cand da sa aqsculte cineva yp.shoutcast.com gave extended error (Cannot see your station/computer (IP: 79.116.146.92:8000) from the Internet, disable Internet Sharing/NAT/firewall/ISP cache (Connection timed out).) ce fac :( va rog ajutatima id dani_rabusanu

Anonim 12 septembrie 2008 la 11:11  

nu stiu ce sa fac im apara asta yp.shoutcast.com gave extended error (Cannot see your station/computer (IP: 79.116.146.92:8000) from the Internet, disable Internet Sharing/NAT/firewall/ISP cache (Connection timed out).) ce fac asa im scrie cand da sa asculte cineva de oare :( plss ajutatima id dani_rabusanu

Anonim 12 septembrie 2008 la 11:11  

nu stiu ce sa fac im apara asta yp.shoutcast.com gave extended error (Cannot see your station/computer (IP: 79.116.146.92:8000) from the Internet, disable Internet Sharing/NAT/firewall/ISP cache (Connection timed out).) ce fac asa im scrie cand da sa asculte cineva de oare :( plss ajutatima id dani_rabusanu

Pustiu   12 septembrie 2008 la 11:15  

Esti in spatel unui rooter de asta iti da eroarea asta sau ai antivirusul sau firewall-ul activat

Anonim 12 septembrie 2008 la 11:36  

si cum fac te rog zi :(plssss

Anonim 12 septembrie 2008 la 11:37  

pai poat sa im fac radio sau :(zi te rog id radio_cu_dj_dani

Anonim 12 septembrie 2008 la 11:41  

daca ma crezi de un an incerc sa im fac radio si nu poat te rog ajutam te rogggggg pai ma am antivirus avastu ? e buns sau

Pustiu   12 septembrie 2008 la 11:43  

poti ma, ti-am zis acum nu am timp sunt la munca dar diseara iti pot explica

Anonim 12 septembrie 2008 la 11:45  

ok bine pai la ce ora sa stiu ca na acum stau numai pe mes :D sa stiu :D

Anonim 12 septembrie 2008 la 19:20  

pustiule am si eu o rugaminte la tine..am un post de radio cu un amic si merge foarte bine emitem prin winamp dar vrem sa schimbam programul cu SAM Broadcaster.as dorii sa stiu daca ne poti ajuta cu setarile care trebuiesc facute la sambc. contact id gyork_barosanul ps nu pe degeaba. suntem atenti cu cine ne ajuta.poate iti vom face reclma la blogul tau pe site-ul nostru..vedem noi..te astept pe idu meu.o zi buna1

Anonim 12 septembrie 2008 la 19:21  

ps dk se poate sa intri mai repede k vrem neaparat sa trecem pe sam.ms mult

Anonim 12 septembrie 2008 la 19:26  

care ma ajuta plsssss vreu sa im fac radio plsssssid meu dani_rabusanu

Anonim 12 septembrie 2008 la 19:54  

am sters antivurusu si tot asa im apare ce fac plsssssssssss:((((((((((((((((((

Anonim 12 septembrie 2008 la 20:06  

am sters si antiviusu si tot nu merge plsssssss:(((((((

Pustiu   12 septembrie 2008 la 20:22  

eu am incecat de cateva ori SAM Broadcaster si am avut probleme si de atunci nu am mai folosit, la SAM Broadcaster trebuie "licenta" si se gaste cam greu plus ca daca ai calculator mai slab nu se merita pentreu ca SAM Broadcaster consuma mult mai multe resurse fata de ShoutCastserver

Anonim 12 septembrie 2008 la 20:26  

pe mn nimeni nu ma ajuta :(((((((((((((((((((((((( va rogggggggggg

Anonim 12 septembrie 2008 la 20:35  

luati un host moca de radio nici nar trebui sa vil dau cautati pe google listen2myradio
ala ilo fol si eu

Anonim 12 septembrie 2008 la 20:38  

pai ma undertaker ia mes meu radio_cu_dj_dani te rog si ajutam te rog daca vrei :(

Anonim 12 septembrie 2008 la 20:44  

hai ma ajutatima va rog ioooooooo :(((((( nimeni nu ma ajuta :(((((((( id radio_cu_dj_dani

Pustiu   12 septembrie 2008 la 21:07  

radio_cu_dj_dani zii ce problema ai ?

Anonim 12 septembrie 2008 la 21:15  

pai nu merge sti u ca sunt dani ala cu mes cu rabusanu :( ajutama te rog

Pustiu   12 septembrie 2008 la 21:17  

Hai sa te ajut si pe tine...

Anonim 12 septembrie 2008 la 21:18  

mai esti la lucru zi la ce ora vi sa stiu ca nu mai am stare :D

Pustiu   12 septembrie 2008 la 21:28  

Nu, da si tu un buzz ca am ajutat 3 pana acum credeam ca te afli si tu printre ei

Anonim 12 septembrie 2008 la 21:53  

pai acum nu ma mai ajuti :(

Anonim 12 septembrie 2008 la 22:06  

hai ma ajutatima va rog :((

Anonim 12 septembrie 2008 la 22:40  

nu stiu ce sa ma mai fac ca tot asa im apare va rog ajutatima va roggg :((( asa im scrie [yp_add] yp.shoutcast.com gave extended error (Cannot see your station/computer (IP: 79.116.146.226:8000) from the Internet, disable Internet Sharing/NAT/firewall/ISP cache (Connection timed out).) am si schimbat antivirusu :((

Anonim 12 septembrie 2008 la 22:52  

daca ma crezi cred ca de o zis intreaga ma tot rog sa ma ajute cineva :((( va rog ajutatima id radio_cu_dj_dani

Anonim 13 septembrie 2008 la 10:30  

hai ma ajutati am tot incercat si nu merge Pustiu ma ajuti te rog :(:(:(:(:(:(: te rog te rog te rog

Anonim 13 septembrie 2008 la 20:21  

ma dar ajutatima si pe mn plssssss :(id radio_cu_dj_dani va rog :(

Anonim 13 septembrie 2008 la 20:21  

ma dar ajutatima si pe mn plssssss :(id radio_cu_dj_dani va rog :(

Pustiu   13 septembrie 2008 la 20:26  

Bai dar sa imi bag ceva esti disperat frate, vad ca nu ai citit pana la final tutorialul "A si nu ajut pe ori si cine mai ales daca dai buzz massuri sau imi dau seama ca esti praf."
Crezi ca daca aveam timp nu te ajutam?

Anonim 14 septembrie 2008 la 01:10  

da ma o data im spui hai ca te ajut si dupai gata dar lasa orcum mes mult ;) nu te mai stresez ;)

Anonim 14 septembrie 2008 la 08:20  

vreau si eu sami fac o emisie si nu stiu ce programe sa iau va rog mult ma ajutati si pe mine

Anonim 14 septembrie 2008 la 08:24  

vreau si eu sami fa o emisie si ngur si nu stiu cum ma puteti ajuta si pe mine adresa mea de mes e ady_marian0 va multumesc

Anonim 14 septembrie 2008 la 09:50  

care ma ajute si pe mes sa im fac un post de radio adresa mea de mes e om_bazat

Anonim 17 septembrie 2008 la 04:59  

Am radio de mult pe net cu serverul shoutcast si folosesc program de emisie SAM-ul. Problema e ca nu stiu cum sa fac sa emit si in mod offline (cu pc-ul oprit 24/7).

Am gasit pe google cateva recomndari cu xamp sau vetigo parca dar nici un tutorial de configurare. Crede-ti ca m-ati putea ajuta in sensul asta. coroian_adrian e id-ul meu de mess. Sunt dispus sa si platesc pt asta

Pustiu   17 septembrie 2008 la 12:50  

Practic doar cu calculatorul nu poti sa emiti si in offline, ai putea incerca cu un rooter profesional care are rolul de calculator cu posibilitatea de executarea, dar nu stiu prea multe detalii sa iti zic, stiu ca am mai fost intrebat si asta e fi singura solutie, mai ar fi una dar e asemanatoare crearea unui server pe alt calculator. dar cea cu rooter e cea mai buna

Anonim 18 septembrie 2008 la 09:03  

Salut...te pricepi si la SAM broadcast...As vrea sa te intreb unele lucruri...Defapt...sa-mi explici ca la dobitoci cce inseamna aia si ce face aia...si tot asa...App daca e [add Dexter441@yahoo.com] Nu dau buzz nu dau mass nu-s praf :)):XMsz

Pustiu   18 septembrie 2008 la 19:16  

Stiu ceva lucruri despre SAM am instalat si eu am facut radio pe sam acum 2 ani nu prea imi mai aduc aminte cine stie ce despre el, eu nu ma mai ocup acum cu posturi de radio, a fost asa la vremea aia acum 3-4 ani acum am avansat :).

Anonim 20 septembrie 2008 la 00:12  

salut !!!incerc si eu sa fac postul asta dar se pare ca ma inpotmolesc pe parcurs!!pe siteul de la no-ip acolo ai scris sa nu modific ip,,pai imi zice ca e invalid..ce sa faC?

Anonim 21 septembrie 2008 la 15:56  

salut pustiu am si yo o problema cu radioul imi da eroarea [yp_add] yp.shoutcast.com gave extended error (Cannot see your station/computer (IP: 92.84.114.32:8000) from the Internet, disable Internet Sharing/NAT/firewall/ISP cache (Connection timed out).) ti.as fi recunoscator dak m-ai ajuta....mersi frumos

Anonim 21 septembrie 2008 la 16:02  

nu stiu dc nu merge folosesk click net d la romtelecom...si ip se schimba...dak ma ajuti astept un mail pe phylip_xp@gmail.com....

Anonim 21 septembrie 2008 la 16:03  

sau pe id-ul phylip_xp
mersi inca odata

Pustiu   21 septembrie 2008 la 16:07  

daca ai internet de la Click net si ai rooter trebuie configurat rooterul sa te lase sa iesi pe un port si sa iti faci ip public, da tu add ca eu nu mai am loc in lista florin16_s

Anonim 22 septembrie 2008 la 19:43  

kre vrea sa ma ajute si pe mn sa imi fac post de radio sa ma contacteze la id -ul "ala_din_visul_tau" plzzzzzzzz va rog fortzat....help me. fak cinste :D astept...plzzzzzzzz

Pustiu   22 septembrie 2008 la 19:46  

daca ne zici ce problema ai te ajutam, ce anume nu merge, ce eroare iti da, si lasa limbajul de hi5 daca vrei sa te ajutam.

Anonim 22 septembrie 2008 la 22:29  

frate nu pot sa doaladez programele dupe linkurile voastre va rog sa ma cautati la id ala _din_visul_tau plzzzzzzzz

Anonim 22 septembrie 2008 la 22:29  

frate nu pot sa doaladez programele dupe linkurile voastre va rog sa ma cautati la id ala _din_visul_tau plzzzzzzzz

Anonim 24 septembrie 2008 la 17:04  

am facut tot ceea ce ati scris dar cand dau la altcineva spune timed out. ma poate ajuta cineva?

Anonim 24 septembrie 2008 la 17:05  

la altcineva sa asculte radioul meu ii apare timed out. ma gasiti la id yo_dany2007_99

Anonim 25 septembrie 2008 la 00:45  

sall am facut tot ce trebui facut toate setarile e facute da nu mise conecteaza nush dc poate imi spuneti si mie ce sa fac va rog f mult ma gasiti pe id asta ala_din_visul_tau

Anonim 25 septembrie 2008 la 01:01  

hai frate te rog ma ajuti spunemi dc nu mise conecteaza ce trebui sa fac te rog mult id meu este ala_din_visul_tau

Anonim 26 septembrie 2008 la 16:29  

Ai mentionat mai sus k o sa postezi un post radio gata de downloadat..unde e k eu unu nu`l vad..? si te`as ruga sa faci asta..dak tu ai facut un post de radio toata stima. dar oricum tie ti`am fi recunoscatori si ne`ai mia usura munca...bafta!

Pustiu   26 septembrie 2008 la 16:37  

Linkul este acesta http://pustiulica.blogspot.com/2008/08/post-de-radio-pe-internet-gata-facut.html

Anonim 27 septembrie 2008 la 00:31  

man pls ajutama si pe mine sa configurez roteru dak ai timp
id meu e oagy_bog

Anonim 27 septembrie 2008 la 15:11  

salutare Pustiu. o rugaminte am la tine, spune-mi si mie pasii de configurare a routerului ca am internet de la click. pana acum o saptamana am avut la viteza de 2 Mb si dadeam share la ISP dar acum am de 6 Mb si nu mai am varianta aia.

Pustiu   27 septembrie 2008 la 19:39  

@bobo baga id-ul meu in lista florin16_s si iti frac eu satarile prin Team viewer ca sasa nu stiu sa explic ca eu nu am rooter de ala dar am facut la cateva persoane si mi-a reusit, chiar daca a fost pentru prima data, vad ca esti baiat serios asa ca te ajut

Anonim 28 septembrie 2008 la 21:58  

ajutati-ma si pe mn a-mi apare (in the dsp plugin YP tab 0 ce sa fac ?

Anonim 28 septembrie 2008 la 22:00  

Din cauza asta cred k nici nu poate conecta la radio nu ?

Anonim 30 septembrie 2008 la 22:45  

fratioare am si eu o problema stau in spania si ma chinui deo saptamina sami fac post de radio...am reusit cu soutcastu ma conectez si merge decit pe cal lui fratimeo din casa de la alti nu merge.....eu am internetu prin router,,,,dak ma poti ajuta sunt recunoscator..stima si respect

Pustiu   1 octombrie 2008 la 18:46  

haic a te ajut, tu nu poti iesi din cauza rooter-ului id-ul meu este florin16_s

blog D^J AdRyAnO   2 octombrie 2008 la 19:08  

salut pustiu vreau sa te intreb ceva dak esti disponibil si ai onoarea de a ma ajuta te rog imi dai si mie o licenta ptr sam broadcaster ??? dak ai onoarea trimite-mi pe email manole_adrian2008@yahoo.com cu stima si respect adryan tulcea toate cele buna

Pustiu   3 octombrie 2008 la 17:21  

Nu am licenta pentru sam broadcaster
, si nici nu am zis ca am.

Anonim 4 octombrie 2008 la 10:58  

manla sam gasesti foarte simplu licenta pe stong dc,trebuie doar sa cauti,eu am gasito foarte simplu si imi merge de minune sam,sunt foarte multumit de el,am un radio insa am server calc meu,si nu pot tine mai mult de 14-15 asc,am facut un server cu listen2myradio merge serverul dar altii nu se pot conecta la el,nu stiu ce ar mai trebui sa ii fac,stie careva vreo rezolvare.ati mai facut radio cu listen2myradio?dak va merge spuneti-mi si mie ce tre facut

Anonim 6 octombrie 2008 la 20:52  

sal ce trebuie sa fak ca sa fim doi dj la un radio

Anonim 7 octombrie 2008 la 11:06  

sal,.. am o problema cu serverul cred,imi da o eroare:"Cannot see your station/computer (IP: 89.42.etc) from the Internet, disable Internet Sharing/NAT/firewall/ISP cache" ce trebuie sa i fac?

Anonim 8 octombrie 2008 la 15:48  

sal,.. am o problema cu serverul cred,imi da o eroare:"Cannot see your station/computer (IP: 89.42.etc) from the Internet, disable Internet Sharing/NAT/firewall/ISP cache" ce trebuie sa i fac?

dezactiveaza firewall,dak tot nu merge nu ai ip real.....

Pustiu   8 octombrie 2008 la 16:26  

sau esti in spatele unui rooter si trebuie sa configurezi rooterul

Anonim 10 octombrie 2008 la 14:59  

am radio stiu sa il foloesc dar mai o mica problema ... daca vreu sa fac cu un baiat eu dj intr-o zi si el in alta zi cum fac .... dar vreu sa fim amamdoi pe acelasi radoi adica el din calculatorul lui si eu din al meu ... cum fac astept raspuns pls

Anonim 12 octombrie 2008 la 07:15  

sal in meu este cata_max_catalin am si eu o problema daca nu te deranjez si daca ma poti ajuta am facut post de radio am un leptop care captez net de la un router de la un vecin si nu poate asculta nimeni radio de la mine doar un baiat care sta cu mine an casa care are si el un leptop si este conectat la acelas router prin wifi si el poate asculta pls ajutama si pe mine de 2 saptamani ma chinui

Pustiu   12 octombrie 2008 la 12:05  

Trebuie sa configurezi routerul, sa iti faci u ip extern colegul tau te poate asculta pentru ca el are aceiasi clasa de ip

Anonim 13 octombrie 2008 la 17:58  

Am reusit cu succes sa configurez programele ,dar am o intrebare: e legal un astfel de post de radio pe net?
Pentru ca o sa difuzez muzica, si muzica din cate stiu eu e protejata de drepturi de autor...sau cam asa ceva.
Totusi e legal sau nu?

Pustiu   13 octombrie 2008 la 18:38  

E legal sa iti faci un post de radio si nu o sa te intrebe nimeni nimic dar muzic asta e intrebarea uite aici nu prea e, dar stai linistit ca in romania si nu numai in romania, nu o sa stea nimeni sa caute ce muzica ai tu in calculator si ce faci cu ea darnum ais a nu faci cd-uri si sa le comercializezi ca atunci te prind. :)

Anonim 14 octombrie 2008 la 21:54  

Sti cum sa fac sa imi apara adresa de no-ip in lista de la winamp in locul IP-ului?
Pentru ca am cont pe no-ip,dar in lista la winamp cand da cineva click pe postul meu de radio apare pt o fractiune de secunda IP-ul meu sub forma http://IP:port/listen.pls (deci mi se vede ip) nu stiti cum sa fac sa imi apara altceva in loc de ip meu real?(sau sa apara adresa de no-ip de exemplu).
Am vazut la niste radiouri mari cu vreo 8000 de ascultatori ca au asa ceva dar nu stiu cum au facut sau daca se poate sa fac si eu...sper ca ai inteles ce am vrut sa zic

Anonim 15 octombrie 2008 la 00:32  

daca fac un domeniu pot pune radiou acolo mar ajuta cu ceva
cata_max

Pustiu   15 octombrie 2008 la 14:16  

http://IP:port/listen.pls da dar in loc de IP pui domeniul, daca tu ai radio.no-ip.info pui http://radio.no-ip.info:8000/listen.pls dar in loc de 8000 sa pui portul pe care l-ai setat default e 8000

Anonim 15 octombrie 2008 la 16:27  

Asa e dar in winamp tot apare ip meu indiferent ce as face,iar domeniu il folosesc doar sa il dau la ascultatori pe messenger.
Eu vreau sa fac sa nu mi se vada IP nici in lista la winamp

Pustiu   15 octombrie 2008 la 18:43  

Da stiu iti apre ip-ul pentru cateva secunde, dar nu ai ce face pana si la posturile astea mari de radio se vede ip-ul uitatea la KissFm si sa vezi ca si la ei se vede ip-ul pentru o secunda cand dai conect

Anonim 15 octombrie 2008 la 19:06  

Ai dreptate nu numai la kiss FM ci si la Radio21,dar am vazut un post de radio din strainatate caruia nu ii apare IP,ci un domeniu(greu de explicat cum au reusit sa faca asta).
Nu stiu cum au facut asta...greu de zis ...nu?

Pustiu   15 octombrie 2008 la 19:08  

nu cred, probabil au un domeniu foarte bun si se incarca foarte repede si nu ai timp sa vezi ip-ul

Anonim 16 octombrie 2008 la 19:14  

salutare,stiti cum sa imi fac un proxy pentru IP,dar care sa se vada si in winamp la postul meu de radio?

Anonim 20 octombrie 2008 la 01:09  

te rog mult ajutama sami configurezi rooterul pentru a putea emite pe internet!am internet de la ClickNet!miam facut host pe no-ip,si tot nu merge!ce trebuie sa my fac?tiam dat add:mario021989e id meu de mess!t salut

Anonim 24 octombrie 2008 la 03:19  

sall dc imi spune mereu asta la nullsoft shoutcast>....<10/23/08@17:10:43> [yp_add] yp.shoutcast.com gave extended error (Cannot see your station/computer (IP: 89.122.152.143:7000) from the Internet, disable Internet Sharing/NAT/firewall/ISP cache (Connection timed out).)....c vrea sa insemne asta t rog ajutama

Pustiu   27 octombrie 2008 la 21:49  

Daca ai internet de la click net trbuie configurat routerul de asta iti da eroarea de mai sus sau esti in retea sau dai internet cuiva prin share de asta iti da eroarea, revino si zii care din ele e sa te putem ajuta ok ?

Anonim 27 octombrie 2008 la 21:55  

si cm configurez routerul?multumesc anticipat

Pustiu   27 octombrie 2008 la 21:58  

Intra aici http://pustiulica.blogspot.com/2008/10/configurare-router-clicknet-pentru.html si ai acolo imagini cum sa faci.

Anonim 1 noiembrie 2008 la 11:51  

Cine ma ajut si pe mine sa instalez sam sa pot emite cu sam ii demo :D si am licenta pentru el da majoritatea emite cu SAM Broadcaster Demo :D cine ma ajuta sa il instalez sa pot emite cu el?? :-P id : remusmicutzu

Pustiu   1 noiembrie 2008 la 11:54  

Aninim sau sa iti zic remus esti atat de ratat in cat sa nu stii sa instalezi un program ? si nu mai da buzz ca oricum esti blocat

Anonim 1 noiembrie 2008 la 11:57  

:-? pai lam instalat da tot imi da eroare cand vreau sa dau connect /:).... si imi zici si mie cand tiam dat buzz ?? :|

Anonim 1 noiembrie 2008 la 12:04  

adica lasa nu mai conteaza lasa no sa te mai stresez :-@ si daca chai vrei sa stii nu tiam dat nici un buzz poate tio dat altcineva /:) ori cum o sa te sterg din lista ca vad ca nu ajuti pe nimeni adica nu mai conteaza pa...

Anonim 6 noiembrie 2008 la 15:28  

dapoi salut ia lamuritima si pe mine cum creez un DNS ptr radio dar nuy vreau sa apara linkul de emitere on the web sub forma http://radioblabla.no-ip.com:9103/listen.pls . adica vrea ca linkul asta sa-l hostez undeva sa imi apara ceva de genul http://Asculta.RadioBlaBla.Ro sau ma rog orice alt domeniu de hostuire

ZiuaDeDupa   6 noiembrie 2008 la 19:54  

Buna!
Cel de-al treilea program necesar nu mai poate fi luat de la adresa indicata. L-am gasit pe Softpedia, insa am avut ceva probleme cu download-ul.
Ai putea, te rog sa-mi sugerezi un alt loc de unde l-as putea lua?
Multumesc.

Anonim 7 noiembrie 2008 la 19:43  

Nene esti praf nene...dute in mata sa te duci de prafuit ce esti...relicva....ami nou sv de radio til pui pe root.....nu pe propriul pc.....iti faci sv mare...cu dj si toate alea....asa k sa mai sugi pula oleak .....

Pustiu   8 noiembrie 2008 la 00:33  

@Anonim, sugi pula ca esti tare prost, si mai si comentezi, in locul tau taceam dracu`. Metoda asta e facuta pentru incepatori, cu putina experienta si care nu vor sa dea bani, asa sa investesc intr-un post de radio, nu ca m-ar interesa, pot face un post de radio in care sa ai mii de ascultatori si cu mai multi dj. PARAFFF

Anonim 8 noiembrie 2008 la 10:02  

Sall :D
Cine ma ajuta si pe mn cu ceva :D?
Am si eu un post de radio si emit cu winamp si as vrea sa bag pe un prieten dj la mn la radio sa emita de pe alt calculator la mine la radio cum as putea sal bag ?? :-? Ms anticipat ;)

Anonim 8 noiembrie 2008 la 10:12  

Buna!
Cel de-al treilea program necesar nu mai poate fi luat de la adresa indicata. L-am gasit pe Softpedia, insa am avut ceva probleme cu download-ul.
Ai putea, te rog sa-mi sugerezi un alt loc de unde l-as putea lua?
Multumesc.

il poti downloada de acici 1) NullSoft Winamp
NullSoft WinAmp reprezinta unealta de baza cu ajutorul careia veti emite pe internet sau cu care va veti conecta la un alt server deja existent. Pentru a il descarca de pe internet dati click pe link-ul de mai jos:
http://www.winamp.com/player/free.php

2) SHOUTcast server
Acest program va permite sa va lansati pe internet propria statie de radio. Urmariti acest link pentru a descarca acest program:
shoutcast-dnas-1-9-8-windows.rar - 248.8 Kb


3) SHOUTcast plug-in
Un plug-in de WinAmp cu ajutorul caruia va veti putea configure serverul de internet din interiorul programului. Acesta este accesibil pentru descarcare la:
shoutcast-dsp-1-9-0-windows.rar - 474.9 Kb toate 3 se pot downloada

Anonim 8 noiembrie 2008 la 10:13  

;))) vream sa zic de acici http://www.rapid-upload.org/YUIA5GTADAIT/shoutcast-dsp-1-9-0-windows.rar.html

Anonim 8 noiembrie 2008 la 10:14  

Sall :D
Cine ma ajuta si pe mn cu ceva :D?
Am si eu un post de radio si emit cu winamp si as vrea sa bag pe un prieten dj la mn la radio sa emita de pe alt calculator la mine la radio cum as putea sal bag ?? :-? Ms anticipat ;)

Cine vrea sa ma ajute id: dedicatii_radio_mihai_bravu sau scrieti pe forum :D:D:D:D

Anonim 12 noiembrie 2008 la 16:01  

Nu imi raspunde nimeni ? :-W :D

Anonim 14 noiembrie 2008 la 18:58  

am fdacut postul de radio si nu stiu cum sa emit .........sunt p clik net

Pustiu   14 noiembrie 2008 la 20:01  

Am scimbat linkul de ubnde puteti lua programul de la pasul 3 acum merge, imi cer scuze dar nu prea mai am timp asa ca daca aveti probleme postati aici nu mai dfati add ca oricum va dau ignore

Anonim 17 noiembrie 2008 la 16:34  

bah va implor ajutati-ma si pe mn ca imi doresc de mult timp un radio si nu ma pricep foarte bine mai ales ca nush foarte bine romaneste .... sunt din grecia ..... va implor care vreti sa ma ajutati intrati pe id meu dj_bobo_00 .... pustiule ajuta-ma si pe mn te rog frumos daca vrei :((

Anonim 19 noiembrie 2008 la 19:24  

salutare ma numesc claudiu pustiule am si eu o mica mare problema si cred sigur ca ma poti ajuta ce este rooter asta ca sa mor de inteleg
ca si eu am problema ca ceilalati imi da eroare la SHOUTcast deci se conecteaza si imediat imi da eroare

Pustiu   30 decembrie 2008 la 17:53  

Citeste aici daca nu stii ce e ala router
http://en.wikipedia.org/wiki/Router

Anonim 5 ianuarie 2009 la 12:30  

As vrea sa te intreb daca la radio trebuie luata licenta?
pentru ca nu vreau sa raman fara internet.astept raspuns.

Pustiu   5 ianuarie 2009 la 21:18  

Nu trebuie sa iei nici o licenta, am mai zis e gratuit si perfect legal nu va luati dupa ce spun alti, sau ca intra dierite peroane pe voi si va spune ca sunt de le nu stiu ce politie si ca daca nu-l inchizi te aresteaza sau nu mai stiu eu ce

Anonim 6 ianuarie 2009 la 15:40  

imi da o eroare si zice cv de ip ma poti ajuta??/

Pustiu   6 ianuarie 2009 la 17:21  

Probabil iti da asta:

yp.shoutcast.com gave extended error (Cannot see your station/computer (IP: 89.122.152.143:7000) from the Internet, disable Internet Sharing/NAT/firewall/ISP cache

Revino cu detalii, de unde ai internet, daca ai router, ca sa iti zic ce sa faci.

Anonim 6 ianuarie 2009 la 20:50  

sal
cine ma poate ajuta si p mine
pls pls

Pax&War   10 ianuarie 2009 la 15:22  

salut pustiu am incercat sa fac demersurile pe care mi le-ai aratat aici mai sus dar vreau sa iti spun ca eu nu am gasit password= amgasit password dar nu am gasit sa fie cu egal habar nu am ce trebuie sa fac am facut pe varianta simpla cu shoutcast si mie imi apare ca merge ca totul e ok dar cand am dat la anumite persoane sa asculte au spus ca nu le merge ca apare doar connecting si da era sa uit am internetul prin routter

Anonim 29 ianuarie 2009 la 15:22  

am un post de radio....si vreau sa mai pun un dj....dar nush cum...care ma ajuta :D ??? pls

Anonim 29 ianuarie 2009 la 19:53  

mi am facut si eu post de radio,si imi apare <01/29/09@19:50:36> [yp_add] yp.shoutcast.com gave error (nak)
<01/29/09@19:50:36> [yp_add] yp.shoutcast.com gave extended error (Cannot see your station/computer (IP: 92.85.35.62:8800) from the Internet, disable Internet Sharing/NAT/firewall/ISP cache (Connection timed out).) ...nu stiu nicicum unde am gresit,sau am pus ceva ce nu trebuia...si nici nu pot asculta altii radio meu:(:(

Anonim 29 ianuarie 2009 la 20:03  

si am uitat sa spun,am net de la Click Net,se poate sa nu pot transmite decat in reteaua mea?

Anonim 3 februarie 2009 la 10:33  

Ma pentru ce-i care nu merge...nu merge in toate retelele...de ex La multi care sunt pe Click-Net nu Merge .....Si poti sa asculti decat u....BAFTA!!!

Anonim 3 februarie 2009 la 18:53  

buna,am urmat instructiunile...dar nu prea le am ...asta e ..dar nu poti sa imi faci u unu si sa imi dai parola k sal conduc eo..??
??..sau mai bine indrumama u

Anonim 3 februarie 2009 la 19:04  

..sall care ma ajuta si p mn sa imi facun radio??
ma chinui de anul trecut din septembrie ,dar nu reusesc,....si am urmat pasii ..dar maimpotmolesc...care ma ajuta si p[e mine??bagati id asta milas_andrei2006
care are radio si stie sa faca bagati id si datimi un buzz!pLZ ANDREY

Anonim 4 februarie 2009 la 00:46  

salut fratilor,care ma ajutati si pe mine sa setez si eu sambc k am incercat in toate felurile si nu pot sa imi dau seama....va rog mult de tot....ma gasiti pe id sweet_vasy_2008

Anonim 4 februarie 2009 la 18:11  

stiti cumva cum pot sa bag muzica pe postul meu de radio???

Anonim 6 februarie 2009 la 00:41  

salut mi-am facut post de radio iar cand dau acolo la input pe soundcard pentru a da dedicatii mi se blocheaza.Imi poate spune cineva de ce pls?

Anonim 11 februarie 2009 la 09:57  

sallz am si eu o mica problema
eu am post de radio facut dar se aude gajit deci nu se aude bn.ma ajuta si pe mn cnva.va roggggg mult

Anonim 11 februarie 2009 la 10:05  

am uitat sa va spun eu am net ptin romtelecom si postul de radio este facut prin sam va rog mult ajutati-ma si pe mn cat mai rpd daca se poate

Anonim 11 februarie 2009 la 12:21  

mi`am facut si eu radio...e super...am multa lume...dedicatii...preferintze muzicale...e belea...va astept si pe voi... http://nightfmbraila.no-ip.biz/listen.pls ...haideti si voi pe NightFM...aici gasesti cea mai buna muzica

Anonim 11 februarie 2009 la 13:30  

bv iti moltomesc pt detalile care le-ai dat a mers struna inca odata rs mooolllttt by the one

Anonim 12 februarie 2009 la 14:01  

salut as vrea sa stiu daca se plateste ceva daca ai cont pe no-ip.com am fac asta doar pt un post de radio si as vrea sa stiu

Anonim 14 februarie 2009 la 11:40  

salutare lume , mi-am facut si eu un post de radio , dar problema e ca nu prea se aude bine la cei care asculta , am facut tot felul de modificari la encoder dar degeaba , se aude infundat si intrerupt .Ce pot sa fac? help meeeee!

Anonim 18 februarie 2009 la 00:18  

Dar prin WI-FI se poate face?(ex. de pe un notebook)

Anonim 18 februarie 2009 la 00:20  

Eu sun alt anonim. Nu acela stresant.

Anonim 23 februarie 2009 la 00:42  
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim 24 martie 2009 la 21:33  

am o intrebare si cred ca e urgent cand sa mi se conecteze radio la server imi apare Cannot see your station/computer from the Internet, disable Internet Sharing/NAT/firewall/ISP cache (Connection timed out). si nuj ce sa fac am facut toate optiunile bn dak ma puteti ajuta id: Puma_Lucy sau lasa rasp aici ca ma uit eu

Trimiteți un comentariu
Acest blog este follow, comentand ai numai de castigat.

Tema creata de Pustiul.com