Salut si bine ai venit pe blog.
Ma numesc Florin, sunt din Constanta, am 18 de ani, lucrez ca web developer. Asa ca daca ai un site de facut nu ezita sa ma contactezi.

Daca vrei sa afli mai multe despre mine contacteaza-ma sau lasa un comentariu si iti voi raspunde

Cam atat despre mine, daca ai ceva important sa-mi transmiti, daca vrei sa ma injuri sau sa ma lauzi, daca ai vreun material interesant sau orice altceva iti trece prin cap, baga un mail la adresa asta: florin16_s[@]yahoo.com

6 comentarii:

Anonim 9 noiembrie 2008 la 09:25  

salut am un traker, tima lasta la comentari mai peste tot pe aici prin blog cu adresa asa ca nu o mai scriu odata si am nevoie de staf pentru al ridica ce zici te bagi??

Anonim 10 decembrie 2008 la 23:13  

Buna, Florin!

Mi-am rezervat putin timp navigarii pe internet la intamplare si am ajuns pe blogul tau. Vreau sa iti spun ca imi place ce am citit, cum iti relatezi tu intamplarile de zi cu zi si te apreciez pentru ca incerci sa faci ceva cu viata ta. Putini tineri muncesc si se intretin singuri la varsta ta. Felicitari!

Pustiu   11 decembrie 2008 la 21:02  

???????????????????????????????????? ma cunosti ???

Anonim 9 ianuarie 2009 la 10:10  

Da, te cunosc!

Th3 B3sT Ady   3 februarie 2009 la 21:06  

bravo "pustiule" imi place blogul tau, e unul dintre cele mai frumoase bloguri care le-am vazut.....mi-am facut si eu unul stil al tau....bafta si sanatate;)! http://oprea-andrey.blogspot.com

Trimiteți un comentariu
Acest blog este follow, comentand ai numai de castigat.

Tema creata de Pustiul.com