Cam ce se intampla in Romania de cand suntem in UE , toate preturile la toate produsele s-au trimplat sau chiar mai mult dar, dar SALARIILE AU RAMAS NESCHIMBATE cum naiba sa te descurci cu un salariu atat de mic cand toate sunt asa scumpe. Pentru parlamentari e simplu pe ei ii doare undeva, la salariile lor si la avantajele pe care le au nici nu simt preturile de pe piata romaneasca. Si zici ca profesori, medici, mineri nu au dreptate. Profesorilor li s-a promis salarii mai mari la greva de anul trecut, intr-adevar au primit salarii mai mari dar cu un procent foarte mic 18%, desi la negocieri s-a zis ca vor primi ceva mai mult, nu stiu exact procentul.

Si Basescu... Basescu face astazi prima conferinta de presa de cand e presedinte (pana acum nu a avut timp, era ocupat) si spune sindicatelor ca au ales gresit perioada pentru a protesta ca nu vor fi bagati in seama de parlamentari, eu zic ca acum ar fi momentul sa se protesteze pentru a peturba alegerile si campaniile.

Ce vor parlamentari ? Slarii mari de 15 ori  sau mai mult decat a unui profesor, masina de la parment,  laptop si sa-i votam, pai cine e asa tampit sa mai mearga la vot ?

Daca Tariceanu nu vrea salarii mai mari pentru profesori eu ii propun ca un profesor sa-i ia locul si el sa fie profesor pentru o luna, sa vedem atunci daca mai are ceva de spus.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu
Acest blog este follow, comentand ai numai de castigat.

Tema creata de Pustiul.com