Bantuind pe siteul de la cosmote.ro dau peste:

Nu e uşor să-ţi schimbi numărul de mobil, mai ales atunci când ai acelaşi număr de mult timp, iar prietenii tăi aproape că îl ştiu pe de rost. Nu există eveniment, petrecere sau întalnire cu prietenii la care să nu fie prezent şi numărul tău de telefon. Întotdeauna toţi ştiu unde să te găsească, la acelaşi număr de telefon pe care îl ai din totdeauna.

Portabilitatea numerelor de telefon va permite tuturor utilizatorilor de telefonie mobilă să îşi păstreze numărul de telefon atunci când schimbă reţeaua, fie că au cartela sau abonament. Asta înseamnă că vei putea pleca în orice reţea doreşti fără să schimbi nici măcar o cifră din vechiul tău număr de telefon.

Noi? Nu putem decât să-ţi spunem cum suntem noi, tineri, activi şi cu aceleaşi preocupări ca şi tine. Întelegem universul tău mai bine pe zi ce trece şi ţinem pasul cu tine pentru a răspunde nevoilor tale de zi cu zi. Cu alte cuvinte, suntem la fel, şi de aceea, întotdeauna când îţi vom răspunde unei necesităţi, o vom face la fel cum ne-am răspunde nouă la acea necesitate.

De aceea nu poate decât să ne bucure gândul că din 21 octombrie 2008 fiecare operator de telefonie mobilă va oferi clienţilor posibilitatea de a-şi păstra numărul de telefon la plecarea în altă reţea. Aşadar, te aşteptăm cu drag să vii alături de noi.


Cosmote
Alături de tine

Stiam ca anul acesta va avea loc aceasta modificare majora in lumea telefoniei din Romania: sa te muti in orce retea vrei tu si sa iti pastrezi numarul de telefon fara sa se schimbe deloc.

Ma intreb daca aceasta mutare e gratuita sau contra cost ? daca eu vreau sa ma mut in alta retea si sunt pe cartela trebuie sa platesc ceva ? Abias astept ziua acesta sa ma imi mut si celalalt numar in aceasi retea.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu
Acest blog este follow, comentand ai numai de castigat.

Tema creata de Pustiul.com