Am inceput sa urasc politica din Rromania de nici nu ma pot exprima cat de mult o urasc si nu-i inteleg de ce in campanii se zbat sa-i votam si apoi dorm 4 ani la propriu si se mai treste cate unul si celalti sar repede pe el ca si cum iar zice "-Ba ce faci tu nu vezi ca noi domim, dormi si tu" .
Politica e facuta doar pentru scandaluri si pentru hoti, cei care nu au mai incaput in puscarie au intrat in politica. Si vreau sa stiu si eu ce sume astronomice s-au cheltuit pe campania aceasta si din bani cui? ca doar nu din bani lor. Eu cred ca pe bannerele si pe pliantele care le dau ar trebuie sa scrie "AICI SUNT BANI DUMNEAVOASTRA" si sa nu spuna unul din politicieni ca bani dati pe aceasta campanie provin din propriul buzunar si legal.

Mai jos aveti niste poze cu pliante de ale lor aruncate prin toti boscheti dupa o actiune de a lor in cartierul CET, spuneti si voi nu sunt bani aruncati in vant? Mai mine s-ar construi amarata aia de autostrada ca nu se mai termina.
In timp ce scriam acest post a avut loc un concert organizat de PSD, parca, si un foc de artifici. Aici o tactica interesanta au vrut sa influenteze lumea cu acest concert pentru ai vota si cred ca au reusit, pentru ca nu toti vad si partea ascunsa a lucrurilor, concert tot pe bani nostri, asa ca duceti-va la vot si schimbati situatia votati pe cine credeti, sau daca nu aveti pe cine vota ducetiva si bagati buletinul de vot nestampilat, vot alb, ca simbol de protest.






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu
Acest blog este follow, comentand ai numai de castigat.

Tema creata de Pustiul.com