Primesc astazi dimineata un comunicat de presa de la COSMOTE:


COSMOTE România a lansat un program prin care clienţii primesc bani la întreruperea convorbirilor în situaţii fără semnal COSMOTE. Acest program este prima iniţiativă de acest gen de pe piaţa românească de telecom şi doreşte să sublinieze angajamentul asumat de companie de a oferi servicii de calitate tuturor utilizatorilor. Programul se adresează tuturor clienţilor COSMOTE, abonaţi şi utilizatori de Cartela COSMOTE.
Conform acestui concept, pentru convorbirile întrerupte din motive legate de pierderea semnalului COSMOTE, clienţii vor primi 0.0119 Euro per apel întrerupt (TVA inclusă), compania acordând cumulat până la 2.38 Euro pe lună (TVA inclusă) pentru fiecare număr de telefon. Excepţie fac apelurile efectuate către numere netaxabile. Evidenţa cazurilor de întreruperi ale apelurilor va fi ţinută în mod automat de sistemele companiei.
În cazul utilizatorilor de Cartela COSMOTE, banii sunt alocaţi sub formă de credit pentru efectuarea de apeluri naţionale sau în reţea, trimiterea de SMS-uri şi MMS-uri, activarea de extraopţiuni sau servicii premium.
“Una dintre priorităţile noastre încă de la lansarea pe piaţă a fost extinderea şi îmbunătăţirea acoperirii reţelei. Datorită investiţiilor asumate în această direcţie, COSMOTE oferă astăzi comunicare de calitate tuturor utilizatorilor săi, iar acum le oferă şi garanţia pentru aceasta. COSMOTE a inovat piaţa prin produsele şi serviciile lansate, prin extinderea rapidă a reţelei şi va continua să răspundă la standardele celor mai exigente aşteptări. Pentru anul 2009, COSMOTE va continua investiţiile în modernizarea şi extinderea capacităţii reţelei, atât în interiorul clădirilor, cât şi în afara acestora”, a declarat Lampros Iskos, Chief Technical Officer COSMOTE România.
Conceptul certifică încă o dată calitatea acoperirii reţelei COSMOTE, care depăşeşte în prezent 98% din populaţia României. Sistemul care monitorizează incidenţa apelurilor întrerupte a fost implementat pe infrastructura existentă, care este una dintre cele mai avansate din întreaga ţară din punct de vedere tehnic.
De la lansarea operaţiunilor în România, COSMOTE a investit peste 600 de milioane de Euro, în principal în extinderea şi modernizarea reţelei, pentru a putea oferi comunicare de calitate unei baze de utilizatori în creştere. În plus, COSMOTE România a finalizat în timp record proiecte ambiţioase de extindere a reţelei, între care se numără şi asigurarea acoperirii în toate staţiile metroului bucureştean, sau în arii izolate, precum Delta Dunării. Un raport al Citigroup din 2007 despre grupurile OTE şi COSMOTE menţiona despre COSMOTE România că este una dintre cele două companii din Europa care au reuşit să îşi extindă în timp record reţeaua naţională de acoperire.
Acest nou proiect este comunicat prin intermediul unei campanii integrate.

2 comentarii:

Anonim 8 februarie 2009, 15:28  

Apăi daca e aşa mă duc în munţi şi ma fac miliardar :))

Pustiu   9 februarie 2009, 00:31  

Man e oficial, poti sa iti iei doua telefoane la cosmote si sa te duci in munti sa te faci miliardar, defapt iti dau credit pe telefon.

Trimiteți un comentariu
Acest blog este follow, comentand ai numai de castigat.

Tema creata de Pustiul.com