E posibil ca de luni profesori sa intre in greva generala pentru ca nu au primit salarii mai mari sa fim sinceri unii profesori merita salarii mai mari dar unii si cel care il au e prea mare, vin la ora si se uita la elevi, mai iau si bataie :) Noi elevi abia asteptam greva, la fix vine greva asta pentru mine, acum sa nu fie doar un zvon si sa fie adevarat.

Voi ce credeti merita profesori salarii mai mari ?

10 comentarii:

Anonim 29 octombrie 2008, 21:54  

greva greva,stati acsa si dupaia va cheama si sambata ca sa recuperati ! da-i in pana mea de profesori ca au salari bune! Pentru medici sunt de acord, ca saracii se lupa sa salveze vieti.

Pustiu   29 octombrie 2008, 21:58  

Da dar cata spaga iau medici ?

Anonim 29 octombrie 2008, 22:01  

nu are nici o legatura spaga cu salariu! tine minte asta! spaga i-o dai tu ca cica se ocupa mai bine de tine,dar el nu cere! sau rareori.

Pustiu   29 octombrie 2008, 22:05  

Ai dreptate, dar ce salarii au profesorii fata de medeci, medici mai primesc o atentie acolo dar profesori ? Cred ca profesori ar trebui sa fie prioritatea.

Anonim 29 octombrie 2008, 22:10  

lasa ma atentia.aia nu se discuta nu intelegi?si eu am dat mita la profesori,asta inseamna ca ca castiga mai mult?nu! ia in seama ce face un profesor si ce face un medic! prin cate trece un om sa ajunga medic si cate trebuie sa invete!

Anonim 29 octombrie 2008, 22:23  

dar zimi si mie de unde ai aflat....k mi se pare imposibil k nici macar nu sa dat la stiri....

Anonim 2 noiembrie 2008, 22:48  

profesori ar trebui sa fie prioritatea ? pentru k ei nu primesc nimic, zicei k medici primesc atentzii dar profesorii nu .. ca sa intelegi si tu, profesori dau meditatii pe bani foarte multi, de pe care nu platesc taxe ;) asa fac profesorii cu adevarat bani..v-am salutat

Pustiu   2 noiembrie 2008, 22:51  

Da dar cati profesori dau meditatii ? te-ai intrebat ? medici primesc atentii fara sa faca nimic, profesorul trebuie sa munceasca pentru a primii ceva.

Trimiteți un comentariu
Acest blog este follow, comentand ai numai de castigat.

Tema creata de Pustiul.com