Vrem si noi viata personala .. NU COMUNISM ? Ok citeste bine tatik , ne priveste . S-a dat la stiri ca de maine intra in vigoare legea 298/2008 in care se specifica faptul ca de maine toate apelurile, sms-urile vor fi controlate si inregistrate, se va cine a trimis si unde a trimis, iar din 15 martie se va face la fel si pentru internet, se va sti ce descarci de unde descarci ce siteuri joci totul, asta multumita lu retardu de tariceanu! TRIMITE MAI DEPARTE SA AFLE TOATA LUMEA SI SA PROTESTAM!!!!!!

Ca sa se stie si inainte se ascultau telefoane se inregistrau date cine te-a sunat pe cine ai sunat cat ai vorbit, si daca nu faci nimic ilegal de ce esti nemultumit ?

1 comentarii:

Anonim 26 ianuarie 2009 la 01:12  

Suntem nemultumiti (cel putin eu) pentru ca ni se ia dreptul la intimitate. Si mai sunt nemultumit pentru ca eu nu am posibilitatea de a-i asculta pe adevaratii dubiosi ai Romaniei - in frunte cu Tariceanu. Si daca legea asta s-ar aplica in mod egal pentru toti cetatenii din Romania in mod sigur o sa se scoata in maxim 2 luni pentru ca exista foarte multe persoane influente care nu doresc sa se afle in ce cacat se scalda. Daca tot ni se ia dreptul la intimitate intr-o tara care se numeste democrata, macar sa existe egalitate - ma refer la faptul ca macar mass media ar trebui sa aiba acces la inregistrarile respective. Sa ne cacam in poala lu ala care da legi sa afle cu cine si-o trage nevasta-sa si i se rupe de adevaratele probleme ale Romaniei. Sa nu uitam ca oricum telefoanele puteau fi ascultate cu acordul procuraturii pentru persoane suspectate de anumite chestii.

Trimiteți un comentariu
Acest blog este follow, comentand ai numai de castigat.

Tema creata de Pustiul.com